Вівторок, 16.04.2024, 22:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2016 » Січень » 15 » Розпорядження КМДА про призупинення занять у навчальних закладах Києва
22:58
Розпорядження КМДА про призупинення занять у навчальних закладах Києва

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ №9
від 14.01.2016р.

Про призупинення навчально-виховного процесу у позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста Києва

Відповідно до частини 2 статті 30 Закону України “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, листа Головного управління Держсанепідслужби у м.Києві від 14 січня 2016 року №115” у зв'язку із зростанням показників захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції та з метою недопущення різкого загострення епідемічної ситуації у місті Києві
1. Призупинити навчально-виховний процес у позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста Києва усіх типів, форм власності з 16 січня 2016 року до покрашення епідемічної ситуації.
2 Головам районних в місті Кисві державним адміністрацій забезпечити обмеження проведення масових заходів із залученням учасників навчально-виховного процесу до покращення епідемічної ситуації.
Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) забезпечити висвітлення змісту нього розпорядження в засобах масової інформації в установленому порядку.
Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.

Голова В.Кличко


КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
НАКАЗ №22
від 15 січня 2016 р.

Про тимчасове призупинення навчально-виховного процесу в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста Києва

На виконання розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 14 січня 2016 року №9 “Про призупинення навчально-виховного процесу у позашкільних із загальноосвітніх навчальних закладах міста Києва”, у зв'язку із зростанням показників захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції та з метою недопущення загострення епідемічної ситуації у місті Києві
НАКАЗУЮ:
1. Начальникам управлінь освіти районних в місті Києві державних адміністрацій, керівникам загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів усіх типів і форм власності:
1.1. Тимчасово призупинити навчально-виховний процес у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста Києва з 16 січня 2016 року до покращення епідеміологічної ситуації.
1.2. Організувати проведення позапланових інструктажів з безпеки життєдіяльності з учасниками навчально-виховного процесу, зокрема з питань пожежної безпеки, поведінки па дорогах і вулицях, на водних об'єктах тощо.
1.3. Забезпечити проведення санітарно-нрофілактичних заходів у навчальних закладах.
1.4. Вжити заходів щодо забезпечення виконання навчальних програм, у тому числі шляхом запровадження елементів дистанційного навчання.
2. Директорам дитячого будинку “Малятко”, щколи-інтернату №21 дошкільних та професійно-технічних навчальних закладів, установ освіти:
2.1. Забезпечити виконанням профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження грипу і гострих респіраторних вирусних інфекцій та провести відповідну роз'яснювальну роботу з учасниками навчально-виховного процесу,
2.2. Посилити контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог, епідемічного, повітряно-теплового режимів у приміщеннях навчальних закладів та призупинити проведення масових заходів.
2.3. Обмежити доступ сторонніх осіб до приміщень закладів освіти.
2.4. Вжити заходів щодо ізоляції хворих учасників навчально-виховного процесу та надання їм своєчасної медичної допомоги.
3. Центру інформаційно-комунікаційних технолопй Департаменту освіти і науки (Сірелко В.О.) розмістити цей наказ на сайті Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальників управлінь освіти районних в місті Києві державних адміністрацій, в оперативному управлінні яких перебувають навчальні заклади, та заступника директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кучинського М.С.

Директор Департаменту О.Фіданян

Категорія: Законодавство | Переглядів: 536 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024