Субота, 20.04.2024, 16:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2013 » Травень » 24 » Вітання Міністра освіти і науки України з нагоди свята Останнього дзвінка
12:53
Вітання Міністра освіти і науки України з нагоди свята Останнього дзвінка

Дорогі школярі, випускники та їхні батьки! Шановні освітяни!

Щиро вітаю усіх тих, для кого свято Останнього дзвінка – це світлий, радісний день, сповнений щасливими спогадами та хвилюючими миттєвостями.

Сьогоднішній день – це особливе свято для кожного школяра, адже саме разом із лунким співом дзвоника підбиваються підсумки навчального року: настає час осмислити успіхи та досвід, набуті протягом року, пригадати радість від звершень та здобутків, – як у стінах рідного навчального закладу, так і поза ним, – і, звісно, зробити висновки з помилок та невдач.

Звичайно, літо – це час для відпочинку. Користуйтеся цим, але не зупиняйтеся на шляху власного розвитку, адже попереду ще стільки всього нового, що вам належить дізнатися, засвоїти та зрозуміти!

Дорогі випускники! Ви пройшли стежиною безтурботного дитинства, яку прокладали для вас люблячі батьки та вчителі. Попереду – широкий простір дорослого життя, де кожен з вас торуватиме свій життєвий шлях самостійно. Вірю у ваші сили та можливості, творчий та інтелектуальний потенціал та здатність його реалізувати. Переконаний, що, незалежно від громадянської позиції, кожен із вас у будь-якій справі, за будь-яких умов відстоюватиме державні інтереси, забезпечуватиме добробут нашої держави.

Висловлюю найщиріші слова вдячності всім педагогам, які самовіданно і чесно виконують свій обов’язок: віддають свої сили, вкладають усе натхнення та досвід у роботу з підростаючим поколінням. Саме ви, шановні вчителі та вихователі, загартовуєте наших дітей до дорослого життя, вчите відповідальності, гідності, ділитеся мудрістю. Ви примножуєте основний скарб нашої нації, формуєте наше майбутнє, нашу надію – за це вам низький уклін.

Бажаю усім вам, шановні учні, випускники, педагоги та батьки, міцного здоров’я, щасливої долі, терпіння та життєвої вдачі! Нехай мрії збуваються, надихаючи на все нові й нові звершення задля упевненого майбутнього та розквіту України!

З повагою,

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник

Категорія: Освіта України | Переглядів: 584 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024