Четвер, 28.03.2024, 13:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2015 » Вересень » 1 » Привітання Міністра освіти і науки України з Днем знань
12:16
Привітання Міністра освіти і науки України з Днем знань

Дорогі учні та студенти, освітяни, батьки!

Вітаю вас з 1 вересня – з Днем знань!
У цей день більше 720 тисяч першокласників та першокурсників вперше переступлять поріг своїх навчальних закладів. Саме цей день має стати для них вдалим стартом у велике життя та у безкрайній світ нових знань і цікавих відкриттів.  
Освіта – це інвестиції в майбутнє, основа успішної кар'єри і гідного житя. Від того, які знання здобудуть наші  діти, залежатиме і їхня доля, і доля нашої країни. Саме тому Уряд України продовжує реформи в галузі освіти, що спрямовані на досягнення європейського рівня знань.
Тільки спільними зусиллями влади і громадянського суспільства ми спроможні забезпечити нашим дітям якісну освіту, а педагогам – гідний рівень життя.
В цей святковий день хочу особливо подякувати всім педагогам за підтримку учнів зі сходу країни та окупованого Криму. Завдяки вашому по-справжньому материнському та батьківському  відношенню ці діти отримали атестати українського державного зразка та зреалізували своє право на освіту. Окрема подяка – університетам, місцевим органам влади – за допомогу переміщеним навчальним закладам і надання їм можливості повноцінно розпочати новий навчальний рік.
Шановні освітяни! Головним обов'язком і покликанням вчителя є виховання національно свідомої, патріотично налаштованої, освіченої  молоді – майбутнього української держави. Щиро вірю, що запорукою нашого спільного успіху на шляху виконання цих нелегких завдань стануть ваші професіоналізм, педагогічна майстерність та відданість своїй професії.
Щиро бажаю всім миру, здоров’я, творчого натхнення і професійного зростання. Нехай у новому навчальному році виправдаються надії, реалізуються найсміливіші плани та здійсняться усі мрії!

З повагою,

Міністр освіти і науки Сергій Квіт

Категорія: Інформація ОНП | Переглядів: 479 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024