Субота, 20.04.2024, 06:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2013 » Травень » 26 » Навчання дітей з синдромом Дауна мові глухих
14:02
Навчання дітей з синдромом Дауна мові глухих

Можете не вірити, але діти з синдромом Дауна, як правило, відмінні комунікації. Вони вчаться спілкуватися шляхом виразів, жестів і міміки. Це відбувається тому, розмовна мова часто розвивається повільно, у дітей з синдромом Дауна, і вони в кінцевому підсумку з використанням мови жестів як інструмент для спілкування.

Якщо мова жестів вніс на момент народження дітей з синдромом Дауна, вчаться спілкуватися. Це сприяє створенню кращого зв'язку між батьками і дитиною. Мови жестів також допомагає дитині із синдромом Дауна для розробки візуального контакту і звертати увагу на рухи.

З використанням жестової мови з дітьми з синдромом Дауна, допомагає дітям спілкуватися смисли в слово, а також допомагає їм стати більш гнучкими і уважними до навколишнього їх яка допомагає їм вивчити мову. Однак багато батьків дітей з синдромом Дауна, страх, що мова викладання знаком дітям з синдромом Дауна може покласти їх залишити допомогою сказаних слів. Однак, дослідження довели протилежне. Діти з синдромом Дауна, які вчать мову глухонімих, насправді стати менш залежними від жестами та знаками як вони вчаться говорити.

Якщо ви хочете вивчати мову жестів для Вашої дитини з синдромом Дауна, краще починати в простій формі. Важливо, щоб підписати кілька важливих слів і знаків слід повторювати якомога частіше, так що дитина може надаємо значення зі знаком. Ви повинні забезпечити, щоб дитина дивилася на вас, поки ви знак, щоб він не випускає з того, що ви робите руками. Важливо говорити при використанні мови жестів, але переконайтеся, що ви говорили тримати язик якомога простішим. Ви також повинні використовувати відповідні виразу обличчя йти зі знаком, з тим щоб дитина може надавати більше значення тому, що ви говорите.

Чи не турбуйтеся, якщо ваша дитина не реагує відразу. Якщо необхідно, фізично навчити дитину, як за допомогою знаків і закликає його зберегти, щоб скопіювати ваші рухи. Викладання мову глухонімих дітей з синдромом Дауна, вимагає багато терпіння і наполегливості, але результат всієї цієї напруженої роботи буде коштувати того, коли ваша дитина починає ефективного спілкування з вами.

Scum doktor


Довідник ОНП:

Поняття "Синдром Дауна". Частота народження дітей з синдромом Дауна приблизно 1 на 600-800 новонароджених.

Існує 2 діагнози:

-Хвороба Дауна(використовується в Росії).

-Синдром Дауна(загальносвітова практика). Синдром Дауна не є хворобою, а одна з форм олігофренії, обумовленої аномалією хромосомного набору.

Категорія: Сурдопедагогіка | Переглядів: 799 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024