Четвер, 25.04.2024, 19:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2016 » Жовтень » 2 » Зі святом, дорогі освітяни!
10:52
Зі святом, дорогі освітяни!

У ці дні, коли вся Україна відзначає День працівників освіти, особливі слова вдячності — педагогам, які працюють з нечуючими. Адже дуже часто вони, вчителі й вихователі шкіл­інтернатів і дитячих садочків, стають для своїх вихованців, відірваних від рідного дому, другими мамами й татами… Людяність, теплота, душевність, вміння знайти підхід до маленької людини, позбавленої можливості чути звуки навколишнього світу, — все це притаманне більшості працівників садочків та шкіл, які першими знайомлять малюків з Країною знань.
Від щирого серця вітаємо вас, шановні сурдопедагоги, із професійним святом, яке з любов’ю називають Днем учителя! Крок за кроком, рік за роком ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерна прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які відтак для багатьох стають життєвими настановами.
Поруч зі своїми колегами успішно працюють нечуючі вчителі та вихователі, які не лише навчають і виховують, а і є для учнів взірцем життєвої та професійної успішності, на власному прикладі доводять, що глухі люди можуть усе!
Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це дається непросто. Та радує те, що, попри все, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були й залишаєтесь головним світочем у нелегкому житті позбавленої слуху дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.
Низький уклін вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі! Хай засіяна невтомною працею освітянська нива радує новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті! Бажаємо вам, шановні педагоги, міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, педагогічних звершень заради виховання нового покоління членів УТОГ — гідних громадян незалежної України!

Об'єднання нечуючих педагогів, Президія Центрального правління УТОГ, Рада голів обласних організацій УТОГ.

Категорія: Освіта глухих | Переглядів: 461 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024