Четвер, 02.05.2024, 13:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2023 » Вересень » 1 » Привітання президента ОНП з Днем знань
07:30
Привітання президента ОНП з Днем знань

Шановні члени Об’єднання нечуючих педагогів!

Дозвольте привітати вас усіх, дотичних до навчання дітей і молоді з порушеннями слуху, з Днем знань і початком нового навчального року!
Життя внесло свої жорстокі корективи у вашу повсякденну працю. Крім проблем, які є в спеціальній освіті, зараз, в умовах повномасштабної війни, маємо нові виклики, пов’язані з навчанням глухих дітей з тимчасово окупованих територій, з числа внутрішньо переміщених осіб, проблеми адаптації учнів, які навчаються за кордоном, до іншого освітнього середовища та іншого шкільного колективу, забезпечення навчального процесу з урахуванням наявності в школі бомбосховищ і відповідальності педагогів за здоров’я дітей під час обстрілів і бомбардувань. 
Крім того, наразі вчителі мають велике навантаження через необхідність підготовки і проведення уроків онлайн, працюють в умовах постійних обстрілів і повітряних тривог. З 1 вересня, на жаль, не всі спеціальні школи для дітей з порушеннями слуху зможуть розпочати навчальний процес: вже другий рік не працюють школи в Кам’янському Запорізької області і в Херсоні, чимало педагогів і учнів виходять на зв'язок, перебуваючи за кордоном. 
Все це створює надзвичайно складні умови для навчання і виховання молодого покоління, але, попри все, навчальний процес триває. Педагоги мужньо й стійко долають усі труднощі та несуть дітям світло знань, виховують любов до своєї багатостраждальної батьківщини і прагнення підтримувати, чим можемо, її героїчних захисників. За це їм усім – низький уклін і побажання витримки та сил у подоланні всіх проблем і негараздів, успіхів у праці і найшвидшого настання мирних днів.
Впевнені, що разом ми успішно подолаємо все. 
Працюємо і перемагаємо!
Слава Україні!
Героям слава!

З повагою
Президент Об’єднання нечуючих педагогів Наталія КАМЕНСЬКА

Категорія: Інформація ОНП | Переглядів: 156 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 SergJem  
0
<a href=http://zmkshop.ru/tseny/>металлический каркас градирни</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024