Понеділок, 29.04.2024, 04:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2021 » Жовтень » 27 » Обмін досвідом роботи онлайн
17:14
Обмін досвідом роботи онлайн

В  умовах карантину нелегко не лише працювати, а й звітувати про свою роботу.  І тут на допомогу приходять сучасні технології, які дають змогу здійснити все онлайн. За допомогою сервісу "Zoom конференція" Об’єднання нечуючих педагогів провело 26 жовтня 2021 року не лише вебінар з обміну досвідом  дистанційного навчання, а й звітно-виборчі збори ОНП з голосуванням в чаті.

Після вступної частини, у якій виступила голова УТОГ І.І.Чепчина, розпочався безпосередньо вебінар, проведення якого профінансовано за рахунок підтримки Київської міської державної адміністрації.

З цікавою презентацією "Експериментальна робота зі спеціальними закладами для осіб з порушеннями слуху" виступила головна наукова співробітниця Інституту спеціальної педагогіки та психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, докторка педагогічних наук, професорка С.В.Кульбіда. Приємно було почути від неї, що члени ОНП беруть активну участь у співпраці з науковцями, і визначити перспективи подальшої спільної роботи.

Директорка Хмельницької спеціальної загальноосвітньої школи № 33, кандидатка педагогічних наук Г.М.Воробель розповіла про новий підхід до навчання і виховання глухих дітей з досвіду роботи цього унікального навчального закладу.

Перед проведенням вебінару в чаті ОНП відбулося онлайн-опитування членів цієї громадської організації на тему: "Обмін досвідом з дистанційного навчання", з підсумками і висновками якого всіх ознайомила президент ОНП Н.М.Каменська. Особливу увагу вона приділила питанню, що саме необхідно зробити, щоб вимушене дистанційне навчання було більш ефективним.

Вчителька української жестової мови О.А.Біланова з Криворізької спецшколи "Сузір’я" Дніпропетровської обласної ради виступила з доповіддю на тему: "Вчитель УЖМ як суб’єкт педагогічної діяльності закладу спеціальної освіти", розповівши про власний досвід викладання української жестової мови, особливості роботи над окремими розділами програми з цього предмета і пропозиції з удосконалення використання української жестової мови у навчальному процесі.

Далі відбулося обговорення виступів і прийняття резолюції вебінару.

Після завершення цього заходу відбулися звітно-виборчі збори Об’єднання нечуючих педагогів, на яких за допомогою інтернет-голосування члени ОНП мали змогу здійснити переобрання керівних органів своєї громадської організації.

Категорія: Інформація ОНП | Переглядів: 237 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024