П`ятниця, 26.04.2024, 09:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2015 » Березень » 30 » Футбол - улюблена гра
13:13
Футбол - улюблена гра

Уже вп’яте проводяться змагання з міні-футболу серед глухих у Кривому Розі. 28 лютого та 1 березня 2015 року відбувся відкритий міський турнір серед інвалідів з порушеннями слуху, присвячений Року спорту та здорового способу життя.
На початку змагань, у церемонії відкриття, виступили: член комітету з фізичної культури і спорту виконкому міської ради І.І.Коваленко та автор цієї замітки - президент Криворізької міської федерації з фізичної культури і спорту глухих.
У турнірі взяли участь 7 команд: 3 команди - з Кривого Рогу, по одній - з Дніпродзержинська, Черкас, Запоріжжя, Кременчука. На початку змагань відбулося жеребкування, відповідно до якого команди-учасниці й розташувались у таблиці.
У перший день відбулися відбіркові ігри. Вони проходили за круговою системою в одне коло, їх тривалість - 2 тайми по 15 хвилин кожен. Заміни були необмежені.
А на другий день відбулися захоплюючі зустрічі, у яких визначилися претенденти на призові місця. В спортзалі було багато вболівальників. Ігри продемонстрували високий рівень фізичної підготовки учасників.
Результат такий: 1 місце посіла команда “Кременчук”; 2 місце - команда “Кривбас -1” під керівництвом Ю.Євтущенка; 3 місце - команда “Кривбас-2” під керівництвом В.Гончаренка.

Таблиця результатів
Відкритого чемпіонату міського турніру з міні-футболу серед спортсменів з порушеннями слуху, м. Кривий Ріг, 28 лютого та 1 березня 2015 р.

1 березня 2015 р.

А1-Б2 Кременчук - Черкаси 3:2
Б1-А2 Кривбас-1 - Кривбас-2 5:3
За 7-8 місце Юніор Кривбасу - Кіровоград +:-
За 5-6 місце Запоріжжя - Дніпродзержинськ 11:5
За 3-4 місце Кривбас-2 - Черкаси 6:1
Финал Кременчук - Кривбас-1 3:7

На завершення змагань суддівська колегія та представники команд обговорили підсумки турніру і визначили кращих - воротаря, гравця та бомбардира.
У заключній церемонії взяли участь керівники комітету з фізичної культури і спорту виконкому міської ради, президент Криворізької міської федерації з фізичної культури і спорту глухих. Вони вручили пам’ятні статуетки та дипломи: кращому гравцеві - Ярославу Насову із Кривого Рогу, кращому бомбардиру змагань - Андрію Дмитрієву із Запоріжжя (його результат - 16 м’ячів) та кращому воротарю змагань - Олексію Вознюку з Кременчука. Капітанам команд також були вручені кубки та дипломи за перше, друге та третє місця, а гравці отримали медалі й дипломи.
Організатори змагань висловлюють подяку директору ДЮСШ №4 Р.А.Контуру - за надання спортивної зали для проведення міського турніру з міні-футболу, а члену комітету з фізичної культури і спорту виконкому міської ради І.І.Коваленку та А.М.Ступаку - за фінансову допомогу в придбанні нагород. Усі дякують також за взаєморозуміння і підтримку у проведенні змагань їх організаторам, а також перекладачу жестової мови - Ані Білановій.
Усіх бажаючих запрошуємо взяти участь у змаганнях, які відбудуться у наступному році.

А.Патерило, член ОНП, президент Криворізької міської федерації з фізкультури та спорту глухих.

Категорія: Країна глухих | Переглядів: 651 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024