П`ятниця, 26.04.2024, 14:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2014 » Травень » 31 » Випускний в школі: варіанти проведення
12:03
Випускний в школі: варіанти проведення

Випускний в школі: варіанти проведення

Ось вже і наближається до кінця навчальний рік, закінчується школа, наближається літо і звичайно цей час приносить до нас разом з квітами ще і хвилю випускних вечорів. Для кожної людини момент закінчення школи і вступ в доросле життя запам'ятовується назавжди і довгі роки залишається однією з найзначиміших подій в житті.
І якщо для учнів-випускників ця подія викликає хвилююче тремтіння і радість очікування, то для батьків це може виявитися нелегким випробуванням. Починаючи від переживань з приводу середнього балу атестата, додається клопіт на предмет випускного костюма і сукні, а також сценарію самого випускного вечора. Де і як його проводити? Сьогодні багато батьків сушать голову над цим завданням.
Сучасна цивілізація розваг внесла велику різноманітність в це питання. Оскільки відмітити закінчення школи, куди піти - варіантів не так і мало.
Обов'язковими і традиційними стали такі заходи, як гуляння випускників по весняних вулицях міст. Міста просто розквітають від кількості молодих і красивих юнаків і дівчат. Фотографування, покладання квітів - усе це наші багаторічні традиції.
Безумовним атрибутом усіх випускних є святкове застілля учнів, їх батьків і учителів. Столи можуть бути накриті прямо в школі, в актовому або спортивному залі, там же після закінчення фуршета може бути організований і бал, що переходить в гучну дискотеку.
Багато хто захоче відмітити свято в кафе або ресторані, тут все просто, треба тільки заздалегідь потурбуватися про бронювання залу і скласти бюджет і меню з адміністрацією.
Сучасні нащадки старих добрих ресторанів - нічні клуби з їх індустрією розваг теж стають повноправними учасниками випускних заходів.
Любителям активного і спортивного відпочинку можна запропонувати турпохід відразу після балу. До ранку молодь веселиться на танцях, гуляє по повітрю, а уранці без всякого передиху всі одягають спортивні костюми, беруть рюкзаки і намети і йдуть на природу.
Ще одним хорошим варіантом відмітити випускній може стати подорож. Можна замовити автобус і всім класом махнути в інше місто.
Дуже романтичною і красивою може бути подорож на теплоході. Автор цього тексту свій власний випускний проводив саме так. Якщо в місті є річка і здаються в оренду теплоходи, то цей варіант один з найкрасивіших і чудовіших.
На борт можна узяти продукти, можна узяти купальні костюми. Теплохід в Києві може вас не лише катати по водах річки, він може пришвартуватися до берега у вподобаному відлюдному місці і там можна влаштувати романтичні і веселі купання.
Танці, фуршет - теж веселий відпочинок, зустріч світанку - усе це дозволяє здійснити прогулянка на теплоході. І при цьому ви нікому абсолютно не заважатимете.
Якщо у вас є така можливість, то прогулянка на теплоході після випускного найкращий і красивіший варіант відмітити закінчення школи.

 

Тимошенко В.А.., член ОНП

 

Категорія: Освіта України | Переглядів: 740 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024