Четвер, 02.05.2024, 23:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2022 » Вересень » 1 » Привітання президента ОНП з Днем знань
04:21
Привітання президента ОНП з Днем знань

З Днем знань, шановні члени Об’єднання нечуючих педагогів!

Цього року Перше вересня – свято зі сльозами на очах… Після двох років випробувань карантинними обмеженнями вам, як і всім освітянам, нині доводиться переживати екстремальні умови навчання в умовах воєнного стану. На жаль, не всі школи зможуть сьогодні відкрити свої двері перед учнями і педагогами, та й багато хто з ваших колег і вихованців перебуває зараз за кордоном, ховаючись від бомбардувань та обстрілів…
Але попри все навчальний рік розпочинається. Незалежно від того, як відбуватиметься навчальний процес – наживо чи дистанційно – хочу побажати, щоб процес здобуття знань не переривався, щоб діти отримували необхідну їм освіту. Це надзвичайно важливо саме для учнів з порушеннями слуху, які потребують спеціально організованого процесу навчання з використанням особливих методик і української жестової мови. 
Навчання у такий складний час – це новий виклик для педагогів, але впевнена, що набутий досвід роботи, безумовна любов до дітей та дружня підтримка допоможуть вам подолати всі труднощі.
Зичу вам усім, щоб якнайшвидше на нашій багатостраждальній землі запанував мир, щоб усі повернулися додому і в школи живими та здоровими, щоб всі ми знову мали можливість навчатися, працювати й жити під мирним небом!
Віримо в перемогу, тримаймося, підтримуємо один одного і своїх учнів і робимо все заради майбутнього нашої країни – єдиної, вільної та незалежної!

З повагою
Президент Об’єднання нечуючих педагогів Наталія КАМЕНСЬКА


 

Категорія: Інформація ОНП | Переглядів: 205 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024