Четвер, 28.03.2024, 23:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2013 » Червень » 1 » У підсумку - два дипломи з відзнакою
22:11
У підсумку - два дипломи з відзнакою

Нещодавно ще одна група нечуючих випуск­ників закінчила факультет інформаційно-обчислювальних технологій Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут”. Семеро випускників: Олександр Боцвін, Андрій Набока, Олексій Тимченко, Віталій Потапчук, Михайло Сідаков, Олександр Снежко та Ілля Шестак, отримали повну вищу освіту за спеціальністю "Комп’ютерні системи та мережі” та здобули кваліфікацію інженера з комп’ютерних систем.

До речі, у цій спецгрупі вручено два дипломи з відзнакою - О.Снежку та М.Сідакову. Це не тільки кращий результат у порівнянні з минулорічними випусками груп для глухих, а й високий показник серед загальної кількості випускників цього року (чуючих та нечуючих).

Слід зауважити, що велика заслуга у високому рівні знань студентів з порушеннями слуху не лише викладачів університету, а й перекладача жестової мови - Віри Олександрівни Зам­ші. Досвідчений фахівець своєї справи, вона чудово знає, яким чином донести будь-яку лекцію, щоб найскладніші технічні терміни та поняття були зрозумілі її підопічним.

Завдяки цій копіткій праці викладачів і перекладача, а також власній наполегливості і прагненню до знань, студенти отримали гарну фахову підготовку за спеціальністю, яка користується попитом на ринку праці. Практику вони проходили у приватних установах, де й будуть працевлаштовані після закінчення навчання.

Н.Зборовська

Категорія: Освіта глухих | Переглядів: 621 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024