П`ятниця, 26.04.2024, 00:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2013 » Травень » 21 » У київських школах дітей навчають педагоги з кримінальним минулим
11:36
У київських школах дітей навчають педагоги з кримінальним минулим

Прокуратура вперше з часів незалежності України поцікавилась, хто викладає в школах.

Прокуратура провела перевірку вчителів київських шкіл та виявила, що дітей навчають люди з кримінальним минулим. Так, проблеми з мораллю були у трьох вчителів зі 115 перевірених столичних навчальних закладів.

 

У прес-службі прокуратури Деснянського району повідомили про те, що були встановлені випадки, коли в столичних навчальних закладах працювали вчителі, які мали раніше судимості. Зокрема зазначається, що такі випадки були зафіксовані в середній школі № 320 і в районному центрі творчості дітей та юнацтва.  

 Деякі з вчителів, які працюють в цих закладах, раніше мали судимості за вчинення злочинів проти життя, а також злочинів у сфері поводження з наркотичними засобами та зброєю. До прикладу, в школі № 320 вчителем праці працює чоловік, який сім років тому був позбавлений волі за вбивство своєї співмешканки, яка померла від завданих їм тілесних ушкоджень. Також вдалося з'ясувати, що чоловік працює в школі, починаючи з 1999 року. Відсидівши сім років у в'язниці, чоловік повернувся в школу, де його знову взяли на роботу, незважаючи на те, що судимість з нього не знята і не погашена.  

 У другому закладі працюють два чоловіки, які раніше мали судимості. У 2009 році одного з них засудили до умовного покарання за незаконне зберігання наркотичних засобів, а іншого за незаконне зберігання зброї. Ці люди працюють викладачами спортивного та музичного гуртків.  

За факт приховання від батьків минулого одного з вчителів, керівництву школи тепер загрожує догана або навіть звільнення.

Як повідомляється, на вимогу прокуратури два вчителі вже були звільнені зі своїх посад. Щодо третього викладача, то рішення ще не прийнято.   

 

Джерело: unian.net

 

 

В Киеве школьников учат педагоги, которые имеют психические недостатки и были раньше судимы.

Об этом стало известно после проверки со стороны прокуратуры Голосеевского района. Оказалось, что физрук одного из лицеев время от времени лечится в психиатрической больнице.

Мужчина в течение месяца в 2000, 2003 и 2010 годах проходил курс стационарного лечения в психбольнице.

Еще три педагога имеют судимости за совершение корыстных преступлений. Речь идет об еще одном учителе физкультуры, который в 2008 году был осужден за присвоение чужого имущества.

Тем временем, в 2011 году руководитель одного из кружков Дома детского и юношеского творчества попался на мошенничестве, а директором одного из детсадов до сих пор работает педагог, которого в 2006 году поймали на взятке.

Поскольку, согласно законодательству Украины, педагогической деятельностью могут заниматься лица с высокими моральными качествами, прокуратура Голосеевского района Киева потребовала от исполняющего обязанности главы Голосеевской районной госадминистрации исправить ситуацию. В ближайшее время должностных лиц районного управления образования, а также руководителей детских образовательных учреждений привлекут к ответственности.

 

Источник: Телеграф

Категорія: Освіта України | Переглядів: 603 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024