Вівторок, 16.04.2024, 07:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2014 » Червень » 30 » Свято останнього дзвоника
10:59
Свято останнього дзвоника

Останній дзвоник... Скільки в ньому спогадів і мрій, сподівань, радості і смутку, світлої печалі! Останній дзвоник - це прощання зі школою.
Спеціальна загальноосвітня школа №33 м.Хмельницького малиновою мелодією останнього дзвоника проводжала у самостійну дорогу семеро своїх випускників, які пройшли під вишитими рушниками на останню лінійку свого дитинства. Свято останнього дзвоника
Щирі слова та настанови прозвучали з вуст директора Г.М.Воробель. Свідченням особливої уваги влади до спеціальної освіти була присутність на святі заступника міського голови Г.М.Давиденка та начальника міського управління освіти В.Ц.Олійника. Григорій Михайлович сердечно привітав педагогів та школярів із закінченням навчального року, а Валерій Цезарович урочисто вручив атестати та свідоцтва випускникам.
На святі були присутні гості: Керен і Колєн Маклаути - директори американської гуманітарної допомоги в Україні церкви “Ісуса Христа святих останніх днів”; провідний спеціаліст центру “Інваспорт” І.О.Радченко; голова Хмельницької обласної організації УТОГ М.С.Адамчук.
І.О.Радченко нагородила грамотами за спортивні досягнення випускників школи: Д.Пиндик, О.Черняхівську, В.Васильєву та О.Золотарева.
Усіх присутніх зворушили до глибини душі щирі побажання щастя і долі, здійснення мрій у виступі першої вчительки Любові Анатоліївни Голуб та класного керівника випускного класу Ірини Миколаївни Кусяк. Привітали подарунками випускників і майбутні першокласники: вручили букетики квітів-незабудок. Свято останнього дзвоника
І ось пролунав останній дзвоник, який сповістив про закінчення навчального року. Він був веселий і трішки сумний для випускників нашої школи, які підуть в життя незнаними шляхами.
“Пишайся ними, Україно мила!
Їм вчитись й працювати залюбки,
Щоб їм в житті завжди щастило!”

Хвилююче, радісне свято залишило багато позитивних емоцій у школярів, випускників та всіх присутніх. Хочеться побажати нашим дорогим випускникам не втрачати натхнення, бадьорості, стремління підкоряти вершини і завжди пам’ятати про тих, хто дав їм путівку в життя.

 

 

С.Намистюк, педагог-організатор Хмельницької спеціальної загальноосвітньої школи №33

Категорія: Освіта глухих | Переглядів: 555 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024