Четвер, 25.04.2024, 14:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2016 » Грудень » 3 » Про нагородження державною нагородою Каменській Н.М.
19:49
Про нагородження державною нагородою Каменській Н.М.

2 грудня 2016 року Президент України Петро Порошенко Указом № 539/2016 за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту і реабілітації осіб з інвалідністю, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю нагородив Каменській Наталії Миколаївні, редакторові газети “Наше життя” Українського товариства глухих державною нагородою – почесне звання “Заслужений працівник соціальної сфери України”.
Шановна Наталіє Миколаївно! Прийміть сердечні, сповнені людської шани і поваги вітання з нагоди нагородження  Вас державною нагородою.
Ваші здобутки створені щоденною наполегливою працею, тож нехай це досягнення додасть Вам віри і життєвих сил. Міцного Вам здоров`я, незгасимої енергії та невтомності в повсякденній відповідальній роботі. Хай Ваш професійний досвід, активна життєва позиція продовжують якнайкраще служити на благо товариства глухих!


 

Автобіографія: КАМЕНСЬКА Наталія Миколаївна народилась 6 вересня 1961 року у Києві, у родині робітників. Частково втратила слух у ранньому дитинстві. Навчалась серед чуючих дітей, у школі з логопедичним ухилом, яку закінчила з відзнакою. У 1978 році вступила до Київського технікуму легкої промисловості, де вперше зустрілась з нечуючими людьми й почала вивчати жестову мову.
У 1982 р., після закінчення технікуму з червоним дипломом, отримала відмову у працевлаштуванні на СПКТБ Українського овариства глухих за спеціальністю “Технологія швейного виробництва” через скорочення штатів на підприємстві. Натомість була направлена на роботу на Республіканські курси підвищення кваліфікації керівних працівників і фахівців Товариства, де почала працювати методистом. У 1983-1988 роках заочно навчалась на дефектологічному факультеті Київського педагогічного інституту ім.А.М.Горького. По закінченні навчання одержала диплом з відзнакою, за спеціальністю – сурдопедагог, вчитель української мови та літератури.
Незадовго до ліквідації Республіканських курсів підвищення кваліфікації перейшла на роботу в оргвідділ апарату Центрального правління Товариства. У 1991 по 1997 рр. працювала інструктором, заступником начальника оргвідділу, а з 1997 р., на прохання керівництва Товариства, з метою вирішення гострих кадрових проблем в редакції газети “Наше життя” Товариства перейшла на посаду редактора, на якій працює до цього часу.
Стояла біля витоків створення Об'єднання нечуючих педагогів, надаючи допомогу в питаннях реєстрації та налагодження роботи цієї нової громадської організації. З 2002 р. на громадських засадах була відповідальним секретарем Об'єднання нечуючих педагогів, а в 2006 р. обрана її президентом.
У 2001 р. нагороджена знаком “Відмінник УТОГ”, у 2003 р. – Почесною грамотою Кабінету Міністрів України й Почесною грамотою Міністерства праці та соціальної політики України з врученням пам'ятного знака. Нагороджена подякою мера міста Києва. Номінант творчої акції “Зорі надії”.
У 2006 р. нагороджена знаком “За заслуги” Мінпраці і званням “Почесний член УТОГ”.

Категорія: Інформація ОНП | Переглядів: 504 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 Василь  
0
Ведь здесь нет такой информации ни газет, ни сайта ЦП УТОГ, ни сайта “Наше життя”, а сайт ОНП есть и тут первый сигнал. Это прекрасно. Поздравляю Наталью с награждением!

1 Ирина  
0
Сердечно поздравляю с высокой государственной наградой. Желаю больших успехов на поприще.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024