Середа, 24.04.2024, 20:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2018 » Грудень » 31 » Новорічне привітання президента ОНП Наталії Каменської (слайд)
16:21
Новорічне привітання президента ОНП Наталії Каменської (слайд)

НОВОРІЧНЕ ПРИВІТАННЯ ПРЕЗИДЕНТА ОБ’ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ НАТАЛІЇ КАМЕНСЬКОЇ 

Шановні члени Об’єднання нечуючих педагогів!

На порозі Нового, 2019 року хочу подякувати минулому рокові за всі його уроки, відзначити тих наших колег, завдяки кому ми можемо перерахувати цікаві заходи, які вдалося здійснити.

Першою чергою, хочу подякувати членові ОНП, адміністратору сайту ОНП і організатору групи  ОНП в Телеграм – Володимиру ТИМОШЕНКУ. Як ніхто, він сприяв багатьом ініціативам і допомагав у багатьох складних випадках при реалізації проекту з проведення семінару-практикуму на базі Київського коледжу легкої промисловості, який був підтриманий Київською міською державною адміністрацією.

Особлива подяка – колективу коледжу легкої промисловості на чолі з доктором технічних наук Ганною ЩУЦЬКОЮ. Уклін тим, хто допоміг у проведенні семінару в коледжі лекціями з досвіду роботи, перекладом жестовою мовою та розв’язанням організаційних питань: Олександру ТРИКІНУ, Наталії  ІВАНЮШЕВІЙ, Ірині СКОЛОТОВІЙ, Оксані ТЕРЕЩЕНКО та іншим, хто долучився до нашої  спільної справи. Дуже цікаву мотиваційну лекцію прочитала нам під час цього семінару головний науковий співробітник Інституту спеціальної педагогіки та психології імені М. Ярмаченка, доктор педагогічних наук, професор Світлана КУЛЬБІДА.

Завдяки Ганні ЩУЦЬКІЙ з колегами та директору типографії «Шах і Мат» Геннадію ВАСИЛЕНКУ учасники семінару отримали цікаві друковані матеріали з досвіду роботи коледжу.

Багато позитивних емоцій і цікавого досвіду роботи отримали учасники двох семінарів, які відбулися навесні та восени 2018 року на базі Хмельницької загальноосвітньої спеціальної школи № 33. Велика подяка колективу цього навчального закладу на чолі з кандидатом педагогічних наук  Галиною ВОРОБЕЛЬ! Приємно, що за проектом «Нова українська школа» колектив цієї школи не лише дбає про інноваційний підхід в роботі, а й щедро ділиться досвідом з колегами з інших навчальних закладів. Особливо хочу відзначити активність викладача жестової мови Хмельницької школи, члена ОНП Лауру ІВАЩЕНКО.

Попри всі негаразди і проблеми, серед членів ОНП є активні люди, які беруть участь у наших заходах. Першою чергою, хочу  сказати за це спасибі Сергію ДЯКІВУ з Чернівців, Олені БОГУШ з Одеси, Ірині СТОМАЧЕНКО із Запоріжжя, Дмитру ФЕДОРЧЕНКУ з Києва, Ользі БІЛАНОВІЙ з Кривого Рогу та іншим, хто приїхав на проведення заходів.

Висловлюю також подяку Василю ШОКОТІ, Віталію РАДЬКУ, Наталії ІВАНЮШЕВІЙ і Володимиру ТИМОШЕНКУ, які допомогли вирішити питання про облаштування могили однієї із засновниць нашої організації — Євгенії ГРИЩЕНКО. Завдяки їм тепер не соромно прийти на її могилу і вшанувати  пам’ять людини, яка так багато зробила для ОНП.

На жаль, 2018 рік став останнім роком життя для нашого патріарха-педагога Миколи РИБАЛЬЧЕНКА. Вічна йому пам'ять…

Але не будемо про сумне… Адже ми дивимося у прийдешній рік з надією на краще, і я щиро бажаю всім миру, здоров’я, наснаги, успіхів у роботі і активності у здійсненні справ ОНП.

З Новим роком, з новим щастям, з новими планами та здобутками!

З повагою Н.КАМЕНСЬКА

Категорія: Інформація ОНП | Переглядів: 470 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024