Четвер, 25.04.2024, 14:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2013 » Жовтень » 4 » НЕКРОЛОГ ПОЛІЩУК С.П.
23:15
НЕКРОЛОГ ПОЛІЩУК С.П.
С.П.ПОЛІЩУК

     Правління Об'єднання нечуючих педагогів з глибоким сумом сповіщає про передчасну смерть учителя жестової мови Володимир-Волинської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату І-ІІІ ступенів для глухих дітей Волинської області, члена ОНП – Поліщук Світлани Петрівни.
     У нинішньому травні їй виповнилося лише 45... Короткий судився їй вік, багато встигла вона зробити добрих справ, але ще більше планів і мрій не здійснено...
    Світлана мріяла бути вчителем. Довгим і нелегким був її шлях до здійснення цієї мрії. І хоча вона вже мала вищу освіту за професією реабілітолога, закінчивши Луцький інститут розвитку людини, все ж у школі наполягали, що потрібна саме педагогічна освіта. І маючи двох дітей, яких виховувала сама, Світлана вирішила здобути другу вищу освіту (до того ж, це навчання є платним). Поборола й ці труднощі та у лютому 2013 року отримала диплом сурдопедагога.
     Працюючи на посаді вчителя жестової мови, вона сама продовжувала навчатись уже у процесі роботи, завжди прислухалася до порад досвідчених колег, не ображалася на зауваження і критику, активно брала участь у заходах з обміну досвідом, які проводило Об'єднання нечуючих педагогів. Саме невтомна жадоба до знань, до вдосконалення педагогічної майстерності особливо вирізняла її поміж колег. А ще - незлоблива, світла вдача, доброта, щедрість і готовність завжди прийти на допомогу.
     Її енергії і наснаги вистачало і на громадську роботу у Волинській обласній організації УТОГ, і на активну участь у заходах Луцького ОБК УТОГ. Усі тільки дивувалися, як вона всюди встигала, все вміла, до всього докладала і свої звичні до роботи руки, і щире серце...
     Чи передчувала вона своє раннє прощання з усіма нами? Мабуть, що ні... Бо була сповнена планів на майбутнє, дарувала рідним, учням і друзям свою сонячну усмішку і тепло щедрої душі, допитливо цікавилася всім.
     З сердечним болем і печаллю висловлюємо свої щирі співчуття осиротілим дітям Світлани Петрівни і її матусі...
     Не можемо змиритися з тим, що підступна хвороба так рано забрала від нас цю добру і працьовиту людину.
     Нехай земля їй буде пухом, а ми будемо завжди пам'ятати нашу світлу, сонячну, сповнену жаги до життя Світланочку...


Категорія: Інформація ОНП | Переглядів: 1165 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Ирина Стомаченко  
0
Просто не верится, что ушел человек в расцвете лет, не успев осуществить все задуманное. Ведь мы со Светланой недавно общались по SMS, когда я отдыхала летом в Трускавце. От нее узнала о тяжелой болезни. Я ей пожелала выздоровления и была уверена, что она вырвется из лап коварной болезни. Увы, не суждено... СВЕТЛАЯ ПАМЯТЬ ТЕБЕ, ДОРОГАЯ СВЕТОЧКА!!! Пусть земля будет тебе пухом!!!

1 Федорченко Д. А.  
0
Большая потеря для нас всех мы любим и всегда будем помнить тебя - твои однокурсники НПУ Ім. М. Драгоманова, Інна Адамюк, Алла Ковтун, Жан Тарнавський, Леся (Петровская) Шинкаренко и Дмитрий Федорченко.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024