П`ятниця, 19.04.2024, 06:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2017 » Серпень » 18 » НЕКРОЛОГ ГРИЩЕНКО Є.С.
14:51
НЕКРОЛОГ ГРИЩЕНКО Є.С.

Попри всі наші зусилля, досі не вдалося взнати ані точної дати смерті, ані місця вічного відпочинку Почесного члена УТОГ ГРИЩЕНКО ЄВГЕНІЇ СЕМЕНІВНИ…
Так склалося, що за бажанням самої Євгенії Семенівни, у якої не залишилося нікого з рідним, останні 1,5 року її доглядали сторонні люди з Центру соціального захисту й допомоги пенсіонерів "Пенсіон", які відмовилися повідомляти нам будь-які відомості про неї. Лист ЦП ВГОІ УТОГ до цієї організації з проханням надати інформацію про дату смерті й місце її поховання також залишився без відповіді.
Дізнавшись, що Євгенії Семенівни вже немає з нами, Центральне правління ВГОІ УТОГ і Правління ГО “Об’єднання нечуючих педагогів” влаштувало поминальний обід, присвячений її пам’яті, на якому разом з членами УТОГ і ОНП були присутні й представники столичної спецшколи №6, де вона пропрацювала все життя, навчаючи нечуючих діток математики й працюючи завучем. Прийшли й представники Національного педагогічного університету ім.М.П.Драгоманова та інституту спеціальної педагогіки АПН України, з якими Євгенія Семенівна тісно співпрацювала у вирішенні різних педагогічних проблем, підготовці нових шкільних програм і підручників, автором яких вона була. Згадав добрим словом Євгенію Семенівну і директор Музею історії УТОГ В.В.Скурчинський, адже саме вона створила при школі №6 унікальний шкільний музей…
Все її життя було присвячене нечуючим дітям… Не можна сказати, що при неї забули. Її відвідували й учні, і колеги, надавали допомогу, вітали зі святами. Її червні 2015 року ми разом відзначили її 80-річчя.
Проте останнім часом через поганий стан здоров’я Євгенія Семенівна рідко підходила до телефону і не завжди відчиняла двері гостям.
І ось сталося непоправне… Вічна пам’ять Євгенії Семенівні. Низький уклін їй за все, що зробила вона для глухих дітей, для нашого Товариства, для Об’єднання нечуючих педагогів.

Джерело: газета “Наше життя”

Категорія: Інформація ОНП | Переглядів: 629 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024