Субота, 20.04.2024, 12:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація ОНП [135]
Законодавство [73]
Сурдопедагогіка [115]
Освіта глухих [191]
Освіта України [57]
Освіта за кордоном [21]
Медицина [15]
Консультація [18]
Країна глухих [80]
Адміністратор сайту [8]
Пошук
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

hit counter
ОБ'ЄДНАННЯ НЕЧУЮЧИХ ПЕДАГОГІВ
Головна » 2013 » Травень » 12 » Футбол - це наша улюблена гра
01:40
Футбол - це наша улюблена гра

Уже втретє проведено змагання з мі­ні-футболу серед глухих у Кривому Розі, 16-17 лютого 2013 року відбувся відкри­тий міський турнір серед інвалідів з пору­шеннями слуху, присвячений Року спорту та здорового способу життя, 69-й річниці визволення міста від фашистських загарбників та 81-річчю Дніпропетровської області. Його організаторами були Ю.Евтущенко та А.Патерило.

На початку урочистої частини висту­пили член комітету з фізичної культури і спорту виконкому міської ради та прези­дент Криворізької міської федерації з фізичної культури і спорту глухих. У перший день турніру відбулися відбіркові зустрічі, в яких взяли участь 8 команд: 2 - з Кри­вого Рогу, по одній - з Київської області, Дніпропетровська, Черкас, Кіровограда, Білої Церкви, Кременчука. На початку змагань пройшло жеребкування. Ігри відбувалися за круговою системою в 1 коло, їх тривалість - 2 тайми по 15 хвилин ко­жен. Заміни були необмежені.

А на другий день відбулися захоплюючі зустрічі, у яких визначилися претенденти на призові місці. В спортзалі було багато вболівальників. Ігри продемонстрували високий рівень фізичної підготовки учас­ників. Результат такий: 1 місце посіла ко­манда Дніпропетровська; 2 місце - Біла Церква; 3 місце - Кременчук.

На завершення змагання суддівська колегія та представники команд обго­ворили їхні підсумки і визначили кращих воротаря, гравця і бомбардира.

У заключній церемонії взяли участь керівники комітету з фізичної культури і спорту виконкому міської ради та пре­зидент Криворізької міської федерації з фізичної культури і спорту глухих. Вони вручили пам'ятні статуетки та дипломи кращому гравцю - Кушніренку з Дніпро­петровська, кращому бомбардиру змагань - Стасу Отрубяникову з Кривого Рогу (його результат - 12 м'ячів) та кращому воротарю змагань - Олексію Назарову з Кривого Рогу. Капітанам команд вручено кубки та дипломи за перше, друге та третє місця, а гравці одер­жали медалі й дипломи. Організатори змагань висловлюють подяку директору ДЮСШ №4 Р.А.Контуру за надання спортивної зали для проведення міського турніру з міні-футболу, а члену комітету з фізичної культури і спорту виконкому міської ради І.І.Коваленку та А.М.Ступак - за фінансову допомогу в придбанні нагород.

Усіх бажаючих запрошуємо взяти участь у змаганнях, які відбудуться у наступному році.

А.Патерило, вчитель фізкультури Криворізької школи-інтернату для глухих дітей, член ОНП

 

Категорія: Країна глухих | Переглядів: 703 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024